Verzending en bezorging

Verzendtijd

Het pakket wordt over het algemeen binnen 1-5 werkdagen verzonden. Dit is wel afhankelijk van de grootte van het pakket. Bij bestellingen van meer dan 15 producten kan de verzending iets langer duren. Bij vragen over de verzendtijd kunt u altijd contact met ons opnemen door middel van het contactformulier.

Levertijd

Als het product eenmaal gemaakt is proberen wij het pakket zo snel mogelijk op de post te doen. Binnen Nederland zijn de pakketten over het algemeen de werkdag nadat het op de post gedaan is bezorgd.

Verpakking

Alle producten worden zorgvuldig verpakt. De breekbare producten zoals glazen en mokken worden allereerst verpakt in noppenfolie en daarna in een klein doosje. De doosjes worden gezamenlijk in een grotere doos geplaatst met verpakkingspapier ertussen en de doos heeft een sticker waarop staat 'breekbaar'. Er wordt er altijd voor gezorgd dat de producten niet kunnen schuiven in de doos. Helaas kan het altijd voorkomen dat een product kapot aankomt, dan vraag ik u ook meteen contact met ons op te nemen en foto's te sturen van de kapotte producten en de verzenddoos zodat we samen dit probleem kunnen oplossen.

Adres verkeerd ingevuld

Als er een fout gemaakt is bij het invullen van het adres door u, neem dan zo snel mogelijk contact op. Hoe eerder u contact heeft opgenomen, hoe groter de kans is dat het pakket nog niet verzonden is en we het adres nog kunnen veranderen. Als het pakket al verzonden is, is het echter niet mogelijk voor ons om het adres aan te passen en zijn wij hier niet verantwoordelijk voor.
Maken wij echter een fout in het adres, dan vragen wij u zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit samen op te lossen.